Για αυτά τα τέσσερα ζώδια ο Αύγουστος θα φέρει… χωρισμούς


Τι θα μπορούσε να κάνει τον Αύγουστο αρκετά κακό που θα μας οδηγήσει να τερματίσουμε τις σχέσεις μας


Τέσσερα ζώδια θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τις σχέσεις τους μέσα στον Αύγουστο και ίσως τις τελειώσουν και αυτό θα συμβεί χάρη στις αστρολογικές διελεύσεις του μήνα.

Τι θα μπορούσε, λοιπόν, να κάνει τον Αύγουστο αρκετά κακό που θα μας οδηγήσει να τερματίσουμε τις σχέσεις μας; Φυσικά αυτό αφορά τις σχέσεις που ήδη βρίσκονται σε σοβαρή κρίση και η πλήρης αλήθεια είναι ότι αν υπάρξει ρήξη, αυτό θα οφείλεται σε προυπάρχουσες καταστάσεις που επιδεινώνονται από ορισμένες αστρολογικές διελεύσεις.

Με άλλα λόγια, αν καταλήξουμε να τελειώσουμε τις σχέσεις μας, δεν είναι επειδή κάποια διέλευση το έκανε να συμβεί καθώς έχουμε πολύ περισσότερη ελεύθερη βούληση από αυτό. Αυτό που θα καταλήξει να συμβεί είναι ότι αυτές οι διελεύσεις μας δίνουν αυτή την τελευταία μικρή ώθηση προς το αναπόφευκτο.

Δίδυμοι


Η ενέργεια του Λέοντα αναδεικνύει αυτό με το οποίο δεν είσαι ικανοποιημένη στην ερωτική σου σχέση και δεν είσαι μόνο εσύ που νιώθεις άβολα και δυσαρεστημένη με το πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα. Είναι και ο σύντροφός σου. Ο Αύγουστος θα σε κάνει να προσπαθήσεις για μια τελευταία φορά να ανάψεις τη φλόγα που κάποτε έκαιγε τόσο δυνατά, αλλά εσύ, Δίδυμε, ξέρεις μέσα σου ότι δεν μπορεί πια να λάμψει όταν σβήσει.

Νιώθεις άσχημα για αυτό που ξέρεις ότι θα συμβεί, αλλά τι μπορείς να κάνεις; Δεν είναι ότι δεν έχεις προσπαθήσει και ειλικρινά, το μόνο πράγμα που αισθάνεσαι πραγματικά καλά με τον εαυτό σου είναι ότι ξέρεις ότι ο σύντροφός σου είναι στον ίδιο δρόμο με εσένα, επομένως δεν είναι ότι κανένας από τους δύο θα κάνει τον «πληγωμένο».

Παρθένος


Γνωρίζεις ότι το τέλος είναι κοντά. Η σχέση σου βρισκόταν στα άκρα εδώ και πολύ καιρό, και καθώς πλησιάζεις όλο και πιο κοντά στο ζώδιο του Ήλιου του Παρθένου, νιώθεις ότι ξέρεις επίσης γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η ενέργεια του Λέοντα μπορεί ακόμα και να σε ωθεί να νιώθεις εχθρική και έτοιμη να τα τινάξεις όλα στον αέρα, αλλά δεν είναι αυτό που θα σε κάνει να το τερματίσεις. Ο Αύγουστος τελειώνει μια μακρά ερωτική σχέση και ενώ μπορεί να είναι λυπηρό, είναι απαραίτητο.

Αιγόκερως


Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι είναι η ενέργεια της Λίλιθ, της Μαύρης Σελήνης, που διαπερνά τον Αύγουστο η οποία θα επηρεάσει τη σχέση σου και αυτό συμβαίνει γιατί αυτό το ουράνιο σώμα τείνει να σε κάνει να αναρωτιέσαι πράγματα όπως, «Γιατί είμαι σε αυτή τη σχέση;». Όταν η Αφροδίτη έρθει σε σύνοδο με τον Δία στις 22 Αυγούστου, θα πάρεις την απόφαση και καθώς ο Λέων θα περνάει στην Παρθένο, θα είναι τελειωμένη υπόθεση.

Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί και δεν θα συνεχιστεί. Μοιραστήκατε μερικές όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου, αλλά τίποτα δεν διαρκεί για πάντα και είσαι έτοιμη να το αποδεχτείς τώρα.

Ιχθύες


Η πρώτη μέρα του μήνα ξεκίνησε τη διαδικασία του χωρισμού με τον σύντροφό σου, καθώς η Πανσέληνος στον Λέοντα απελευθέρωσε τόση κοσμική ενέργεια που μετά βίας συγκρατήθηκες και δεν την τελείωσες αμέσως. Δεν θέλεις όμως να το κουράσεις. Θέλεις να είσαι διπλωματική και διακριτική απέναντι σε κάποιον που σε έχει εμπιστευτεί.

Δεν θέλεις να συνεχίσεις να του ραγίζεις την καρδιά γιατί τον σέβεσαι. Απλώς δεν είσαι πια ερωτευμένη μαζί του και νιώθεις ότι καθημερινά σε κάνει να τον αγαπάς όλο και λιγότερο.