Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Μαρίνα Σάττι: Ο μόνος που μασούσε τσίχλα και είχε πουλήσει ήταν ο Νότης

 

«Δεν μπορώ να δίνουν συνεντεύξεις και να μασούν τσίχλα» είπε ο δημοσιογράφος για την ερμηνεύτρια

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και τη Eurovision.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» κι αρχικά, ανέφερε για τα νούμερα: «Το να κάνουμε εμείς 4,5% και 5% όταν άλλες εκπομπές είναι στον δεύτερο και τρίτο χρόνο κάνουν 6% και 6,5%, είναι άθλος. Δεν θα κάτσω να κλάψω».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο Καραμίχος με 1,5% νιώθει ευτυχής, δεν έχει πρόβλημα. Το θεωρώ προσβλητικό που είπε ότι δεν σημαίνουν τίποτα αυτά τα νούμερα. Έλα στην ιδιωτική τηλεόραση να δουλέψεις να δεις αν σημαίνουν ή όχι κάτι τα νούμερα. Δηλαδή κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας; Οι άνθρωποι που είναι στην ΕΡΤ και έχουν την ασυλία, μη γίνονται και προκλητικοί απέναντί μας».

Όσο για τη Eurovision και την επιλογή της Μαρίνας Σάττι, είπε: «Χαίρομαι με την επιλογή του προσώπου, γιατί είναι ταλαντούχα και καλλιτέχνης. Εκπροσωπεί ένα μουσικό ωραίο ρεύμα που το θέλουν οι ξένοι από εμάς. Το άλλο που δεν μπορώ είναι να δίνουν συνεντεύξεις και να μασούν τσίχλα. Δείτε τα πλάνα που είχε φάει κάτι πριν και της είχε μείνει και μασούσε. Το θεωρώ προσβλητικό. Ο μόνος που μασούσε τσίχλα και είχε πουλήσει ήδη πριν ήταν ο Νότης. Οι καλλιτέχνες πολλές φορές βλέπουν πράγματα που κάνουν στο εξωτερικό και το θεωρούν ότι είναι ωραίο».

ΚλείσιμοΤέλος, απάντησε στην ερώτηση αν θα ήταν κατάλληλη για τη Eurovision η Ζόζεφιν. «Η Ζόζεφιν από πού και ως πού; Για εσωτερική κατανάλωση είναι αρεστή. Η σκηνή της Eurovision θέλει αυτοπεποίθηση που δεν το έχει», είπε.