Γιώργος Αλκαίος για την κόντρα της Έλντας Πανοπούλου με τον Γιάννη Βασιλείου: Θέλω να είμαι έξω απ' όλο αυτόΟ Γιώργος Αλκαίος σχολίασε την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στον πατέρα του, Γιάννη Βασιλείου και την Έλντα Πανοπούλου.


Ο Γιάννης Βασιλείου ρωτήθηκε σε συνέντευξή του σχετικά με την επιστροφή του Γιώργου Αλκαίου στη νύχτα κι απάντησε πως έχει μια δυσπιστία σχετικά με το πόσο θα κρατήσει το εν λόγω σχήμα.

Τότε, η Έλντα Πανοπούλου, ακούγοντας τη δήλωσή του, ανέφερε το εξής: «Είμαστε σίγουροι ότι ο κύριος Βασιλείου είναι πατέρας του Γιώργου Αλκαίου; Μόνο αυτό θα ήθελα να πω, τίποτα άλλο». 

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ο Γιώργος Αλκαίος μίλησε για την «κόντρα» τους κι ανέφερε: «Δεν επιστρέφω στην πίστα, δεν είναι πίστα αυτό που γίνεται εδώ. Δεν με ενδιαφέρουν οι πίστες, είχα προτάσεις, αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό. Δεν έχω λόγο να το κάνω άλλο. Τώρα κάνω μία παράσταση με την Έλντα Πανοπούλου, μπορεί να περάσουν 3 χρόνια για να ξανακάνω δουλειά».

Όσο για την ατάκα της Έλντας Πανοπούλου, για τον πατέρα του είπε: «Δεν θέλω να αναπαράγω τη δήλωση της Έλντας Πανοπούλου για το αν είμαι γιος του Γιάννη Βασιλείου. Θέλω να είμαι εκτός από όλο αυτό».

Τέλος, αναφορικά με την αποχή του Νότη Σφακιανάκη από τη νυχτερινή διασκέδαση, δήλωσε: «Καλά κάνει και απέχει. Ας πάρει τον χρόνο του και όταν γυρίσει να είναι αυτός που πρέπει να είναι».