Η Ευρυδίκη γιόρτασε τα 56α γενέθλιά της, παρέα με τον Μπομπ Κατσιώνη στο Παρίσι
«Κι είμαι πια 36 και φοβάμαι γιατί ακόμα κάνω σαν παιδί… Όταν έγραψα αυτό το τραγούδι ένιωθα πραγματικά το χρόνο να με απειλεί. Πέρασαν 20 χρόνια από τότε. Είμαι πια 56 και ακόμα φοβάμαι… κι ακόμα κάνω σαν παιδί…»


Τα φετινά γενέθλιά της, η Ευρυδίκη τα γιόρτασε παρέα με τα γενέθλια του αγαπημένου της Μπομπ Κατσιώνη στο Παρίσι.

Στις 25 Φεβρουαρίου, η τραγουδίστρια Ευρυδίκη συμπλήρωσε 56 χρόνια ζωής ενώ είχαν προηγηθεί τα γενέθλια του αγαπημένου της Μπομπ Κατσιώνη.

Η λατρεμένη Κύπρια τραγουδίστρια, μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες από το ταξίδι του ζευγαριού στο Παρίσι και γράψε στην λεζάντα της ανάρτησης της, αφιερωμένη στα γενέθλια της:


«Κι είμαι πια 36 και φοβάμαι γιατί ακόμα κάνω σαν παιδί…»


Όταν έγραψα αυτό το τραγούδι ένιωθα πραγματικά το χρόνο να με απειλεί. Πέρασαν 20 χρόνια από τότε. Είμαι πια 56 και ακόμα φοβάμαι… κι ακόμα κάνω σαν παιδί… και χαίρομαι γι αυτό. Γιατί σημαίνει πως τη ζωή την αγαπώ. Κι αγαπώ και τους ανθρώπους μου και τον κόσμο όλο και τα πουλιά και τα λουλούδια και τα τραγούδια και τα λιμάνια και τον ουρανό και τη θάλασσα και μαζί με όλα αυτά και μένα αγαπώ!

Η ζωή μου όλη ένα χαμόγελο και το χαμόγελο μου η δύναμη μου. Μ’ αυτό αγκαλιάζω τους φόβους και τις ανησυχίες της ψυχής μου μέχρι να ηρεμήσουν και να κοιμηθούν.

Μ’ αυτό αγκαλιάζω κάθε άνθρωπο που μου απλώνει το χέρι και είναι δίπλα μου και με προσέχει.

Φίλοι μου αγαπημένοι, σας ευχαριστώ!