Βλάχος για Γεωργιάδη και Πορτοσάλτε: Είναι δυνατόν εγώ να θέλω εγώ το κακό αυτών των ανθρώπων;


Βλάχος για Γεωργιάδη και Πορτοσάλτε: Είναι δυνατόν εγώ να θέλω εγώ το κακό αυτών των ανθρώπων;

«Δεν θα σταματήσω να λέω αυτά που πιστεύω» είπε σε δηλώσεις του για τους επίμαχους στίχους «μέσα σ` ένα σάκο βάλτε, Αδωνι και Πορτοσάλτε»

Ο Πάνος Βλάχος μίλησε για πρώτη φορά στις κάμερες των εκπομπών, μετά τις αντιδράσεις για το «μέσα σ' ένα σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε» που τραγούδησε στη Θεσσαλονίκη.

Ο ηθοποιός είπε στο «Πρωινό» ότι: «Είναι δυνατόν ποτέ εγώ να θέλω εγώ το κακό αυτών των ανθρώπων; Μόνο το καλό θέλω. Είναι αστείο μόνο και μόνο που το συζητάμε».

Ο Πάνος Βλάχος συνέχισε, τονίζοντας ότι δεν σκέφτηκε ποτέ την προτροπή στη βία. Όπως είπε: «Το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά οι άνθρωποι, να τους συμβούν τόσο καλά πράγματα που να αλλάξουν απόψεις, ιδεολογίες, να αλλάξουν το επίπεδο της ενσυναίσθησής τους, τον τρόπο που γίνεται η προπαγάνδα, τον τρόπο που προσφέρουν κάτι σε αυτόν τον τόπο. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν σκέφτηκα, ούτε έγραψα ποτέ κάτι για να γίνει προτροπή σε βία. Ούτε καν σε σκέψη για βία» ανέφερε αρχικά ο Πάνος Βλάχος στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το νυχτερινό μαγαζί που εμφανιζόταν».

«Έναν χρόνο λέγεται αυτό το πράγμα - Τώρα τους πείραξε;»


Ακόμη, ανέφερε ότι αυτό το τραγούδι, το λέει εδώ και ένα χρόνο. «Ό,τι γράφω όλο αυτό το διάστημα, είναι κόντρα στη βία. Δεν έχω τίποτα προσωπικό με αυτούς τους ανθρώπους. Αυτό το τραγούδι "Τούτοι οι μπάτσοι που 'ρθαν τώρα", το λέω εδώ κι έναν χρόνο από την ημέρα που έγινε το δυστύχημα στα Τέμπη και η αγανάκτηση που είχα εκείνο το διάστημα, που σκεφτόμασταν οι καλλιτέχνες αν θα παίξουμε ή όχι και η αγανάκτηση που είχα για το πώς καλύπτονται τα πράγματα και πώς ο ένας υποστήριζε τον άλλον, ήταν ουσιαστικά στο ίδιο σακί, ε παράφρασα αυτόν τον στίχο. Έναν χρόνο λέγεται αυτό το πράγμα. Δεν μπορώ να έχω αντίλογο εγώ ίσο με αυτόν που έχετε εσείς προς εμένα και την εικόνα που φτιάχνετε. Ούτε στον τρόπο που χρησιμοποιείτε την οικογένειά μου, ούτε εμένα γιατί δεν με γνωρίζετε και καλά κάνετε. Ούτε κανένας σημαντικός άνθρωπος είμαι, ούτε τίποτα» δήλωσε ο ηθοποιός και τραγουδιστής.

«Δεν πρόκειται να σταματήσω να λέω αυτά που πιστεύω»


Τέλος, απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους, ο Πάνος Βλάχος είπε: «Δεν έχω κανένα σκοπό να έρθω σε debate με εσάς (τους δημοσιογράφους). Έχετε χρόνο να φτιάξετε την εικόνα μου και την εικόνα της οικογένειάς μου και των ανθρώπων μου όπως νομίζετε, αλλά εγώ δε θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ την τέχνη μου για να λέω τα πράγματα που εμένα με ικανοποιούν, ιδεολογικά και ψυχικά. Δεν πρόκειται να σταματήσω να λέω στιγμή αυτά που πιστεύω, να τα τραγουδάω, είτε έχει αξία είτε δεν έχει. Κάνω απόπειρα τέχνης».