Συγκινεί ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης με την ανάρτησή του για τον Σάκη Μπουλά


«Εύχομαι να είσαι καλά εκεί ψηλά»

Δυο λόγια καρδιάς με τους διαδικτυακούς του φίλους θέλησε να μοιραστεί ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, το απόγευμα της Τετάρτης, μέσα από τα social media. Αφορμή στάθηκε η απώλεια του καλού του φίλου και συναδέλφου, Σάκη Μπουλά που σαν σήμερα, δέκα χρόνια πριν, έφυγε από την ζωή.

Έτσι, ο δημοφιλής ηθοποιός επέλεξε αρχικά να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια εικόνα του αείμνηστου καλλιτέχνη που εμπεριέχει και ένα απόφθεγμα του. «Ξέρω το τέλος και δεν μου αρέσει, ό,τι αγαπάω θα με πονέσει. Κρατάω εικόνες και κλέβω χρόνο, γιατί οι χειμώνες με θέλουνε μόνο».

Την παρούσα ανάρτηση, λοιπόν, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης φρόντισε να την συνοδεύσει με το ακόλουθο συγκινητικό κείμενο. «Δέκα χρόνια… Είναι πολλά, είναι λίγα, δεν ξέρω. Δεν καταλαβαίνω. Πολλά αλλάζουν και εγώ και ο κόσμος και εμείς αλλά κάποιες αγάπες δεν αλλάζουν ποτέ».

«Εύχομαι να είσαι καλά εκεί ψηλά. Σήμερα θα παίξω για εσένα φίλε, μας λείπεις» καταλήγει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στην πιο τρυφερή του ανάρτηση στα social media.