Η Έφη Θώδη μίλησε για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο - «Ερχόταν στα πανηγύρια μου, έλεγε «Θωδάρα μου θα σε πάω Αμερική»


Η τραγουδίστρια είπε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού»: 


«Έχω γνωρίσει και εγώ τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, όχι προσωπικά, αλλά έχει έρθει στα πανηγύρια μου πάρα πολλές φορές και τον έχω δει. Είναι θαμώνας και θαυμαστής μου, ερχόταν σε όλα μου τα πανηγύρια εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ήθελε να είναι πρωταγωνιστής, έμπαινε στο χορό και έκανε τα κόλπα του».

Η Έφη Θώδη συνέχισε για τον δημιουργό της κοινωνικής κουζίνας «Άλλος Άνθρωπος» που κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος: «Είναι καλό ανθρωπάκι, εντάξει μπορεί να έχει ανθρώπινα πάθη αλλά δεν παύει να είναι ένας καλός άνθρωπος. Κρίνω το έργο που έχει κάνει και στις μέρες μας είναι δυσεύρετα αυτά τα έργα και τα έχει ανάγκη ο κόσμος. Έχει ανάγκη από ένα πιάτο φαγητό. Τώρα με αυτό που του έκαναν και τον σταμάτησαν θα αντιμετωπίσει ο κόσμος πρόβλημα. Μπορεί να έχει φάει λεφτά αλλά τα λεφτά έχουν δύναμη, φεύγουν, τρώγονται».

Τέλος, η τραγουδίστρια ανέφερε πως: «Δεν μπορούμε να δικάσουμε έναν άνθρωπο για το χρήμα και μόνο. Δηλαδή τα καλά που έχει κάνει δε τα βλέπουμε; Βλέπουμε δηλαδή αν τα έχει φάει στον τζόγο, εντάξει ο τζόγος είναι κακό πράγμα, αλλά το έργο που κάνει; Με έχει προσεγγίσει για να γίνει μάνατζερ μου και μου έλεγε, ”Θωδάρα μου εγώ θα σε πάω να κλείσουμε δουλειές στην Αμερική”, είχε κονέ αλλά δεν έτυχε να συνεργαστούμε. Ένας Έλληνας που ήξερε να διασκεδάζει και να γλεντάει και να ευχαριστεί τους ανθρώπους. Εγώ παίρνω τα καλά από τους ανθρώπους και αφήνω τα κακά, θυμάμαι μόνο τα καλά. Είχε αδυναμία στο "Γλύκα γλύκα", όταν το έλεγα ήταν πρώτος στον χορό».