Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου» - Για ποιον το είπε...

 
O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στον Γιάννη Πλούταρχο, μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει τα πρωινά.

Ο παρουσιαστής αρχικά μίλησε με καλά λόγια για την οικογένεια του τραγουδιστή, αλλά στην πορεία αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Γιάννη Πλούταρχο. 

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από το «Πρωινό» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ακούγεται να λέει ότι υπάρχουν άλυτα ζητήματα ανάμεσά τους και δεν θέλει να τον δει, αιφνιδιάζοντας τους συμπαρουσιαστές του. Ο ίδιος, ωστόσο, δεν ξεκαθάρισε, αν κάνει πλάκα ή αν μιλάει σοβαρά.

Πιο αναλυτικά, ο Γρηγόρης Αρανούτογλου είπε: «Να στείλω πολλά φιλιά στην οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου, πολύ ωραία οικογένεια, να του πω μπράβο. Φαίνεται ότι είναι πολύ ωραία οικογένεια, έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά ο Γιάννης και η σύζυγός του. Εγώ με τον Γιάννη έχω και κάποια θέματα. Κάποτε. Έχω τα θέματά μου. Δεν έχει εμφανιστεί… Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Πολύ ωραίος τραγουδιστής, πολύ καλό παιδί, αλλά έχω τα θέματά μου μαζί του. Πρέπει να τα λύσω κάποια στιγμή, πρέπει να τον συναντήσω τον άνθρωπο».

Όταν η Νάνσυ Αντωνίου που συμπαρουσιάζει την εκπομπή με τον σύντροφό της, Γρηγόρη Αρναούτογλου, του πρότεινε να καλέσει τον τραγουδιστή στην εκπομπή του «The 2night Show», εκείνος της απάντησε:

«Δεν θέλω να έρθει, δεν θέλω να έρθει ο άνθρωπος. Δικαίωμά μου δεν είναι; Όταν ήθελα, δεν ήρθε, τώρα δεν θέλω εγώ. Βέβαια, ο άνθρωπος μπορεί να μην θέλει κι αυτός. Δεν θες εσύ, δεν θέλω κι εγώ. Χαζά ξε-χαζά έτσι είναι. Ας ερχόταν χωρίς να τον καλέσουμε. Ας ερχόταν ακάλεστος. Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να τον συναντήσω, να είναι καλά ό,τι κι αν κάνει, δεν θέλω ρε παιδί μου. Το καλύτερο παιδί είμαι εγώ».

Παρόλα αυτά, ο παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν η αναφορά του στον Γιάννη Πλούταρχο έγινε με χιουμοριστική διάθεση, ή αν πράγματι εννοεί όσα είπε. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έχει αναφερθεί ξανά στο παρελθόν για παρεξήγηση ανάμεσα στον ίδιο και τον τραγουδιστή, ενώ έχει φιλοξενήσει στην εκπομπή του και τα δυο παιδιά του Γιάννη Πλούταρχου, που ασχολούνται με το τραγούδι, Γιώργο και Κατερίνα Κακοσαίου.