«Αυτό είναι ένα γατοξέρασμα, μια αηδία» - Αυτή ήταν η κριτική της Έφης Θώδη για το "Ζάρι" της Μαρίνας ΣάττιΕίναι για ανθρώπους που δεν έχουν νοημοσύνη...

Η Έφη Θώδη έκανε την κριτική της στη Μαρίνα Σάττι και το Ζάρι, με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision.

Με αφορμή τη δήλωση της νεαρής τραγουδίστριας ότι το «Γλύκα – γλύκα» είναι τραγούδι της Κέλλυς Κελεκίδου, η τραγουδίστρια δημοτικών τραγουδιών μίλησε πάνω σε αυτό, σε συνέντευξη που έδωσε στη «Super Κατερίνα».

Ανάμεσα σε άλλα, αποδοκίμασε πλήρως το κομμάτι, υποστήριξε ότι κανείς δεν γνωρίζει τη Μαρίνα Σάττι και συγχρόνως τόνισε τη σημασία της δικής της μουσικής πορείας.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Θα ήθελε πολύ να είναι σαν το "Γλύκα Γλύκα" το Ζάρι. Να διευκρυνίσουμε γιατί ο κόσμος έχει μυαλό και ξέρει πολύ καλά ποιανού είναι το "Γλύκα Γλύκα". Είναι δικό μου, γράφτηκε μόνο για εμένα. Πρώτη εκτέλεση την έχω κάνει εγώ με τον Γιώργο Δημητρόπουλο στο κλαρίνο. Η μαϊμού, όσο ψηλά και να φτάσει ο πισινός της φαίνεται. Γιατί το είπε αυτό; Δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν μπορούσε να πει το όνομά μου; Τι έπαθε δηλαδή; Δεν θα μιλάμε για την ιστορία μας; Γιατί εγώ είμαι μια ιστορία, είτε το θέλουν είτε όχι, είμαι η ιστορία της Ελλάδος. Εγώ δημιούργησα αυτά τα τραγούδια, σε αυτόν τον χώρο και να το πάρουν πολύ καλά χαμπάρι και η Σάττι και όλοι αυτοί που δουλεύουν και δουλεύουν χάρη σε εμένα. Εγώ έβαλα το λαϊκοδημοτικό τραγούδι στα σαλόνια, στον κόσμο και τη νεολαία τη γύρισα στα κλαρίνα».

Συγχρόνως, πρόσθεσε: «Τη Μαρίνα Σάττι δεν την ξέρει ούτε η μάνα της. Και πού πάει με αυτό το ρεζίλι το τραγούδι; Αυτό είναι ένα γατοξέρασμα. Καθόλου δεν μου άρεσε το τραγούδι, για ανθρώπους που δεν έχουν νοημοσύνη. Πού θα πάμε με αυτό; Πάλι θα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι μια βλακεία, μια αηδία».