Η Δρούτσα παραδέχθηκε ότι πετάει βλακείες σε σχέση με το «Τα, τα, τα» της Σάττι


Η ανάρτηση της Σάττι και οι εξηγήσεις της Δρούτσα

Το σχόλιο της Εύης Δρούτσα για το «τα τα τα» που ακούγεται στο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision, έγινε viral στο Διαδίκτυο.

Η στιχουργός κατηγόρησε την ελληνική αποστολή και την ΕΡΤ για κλοπή του στίχου, από το τραγούδι «Δυνατά» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα.

Μέσω Instagram η Μαρίνα Σάττι απάντησε σε ένα σημείο από όσα σχολίασε η στιχουργός, με μια ανάρτηση. «Χαχαχα θεέ μου, έρχομαι αντιμέτωπη με το συγκεκριμένο ρυθμό σολφέζ από το μουσικό σχολείο, όταν ήμουν 5 ετών» έγραψε η τραγουδίστρια.

Το πρωί της Δευτέρας 11 Μαρτίου, η Εύη Δρούτσα πήγε καλεσμένη στο «Super Κατερίνα» και απάντησε σε όσα ακούστηκαν για την ίδια και την κριτική της στο κομμάτι «Ζάρι».

Ανάμεσα σε όσα είπε, τόνισε ότι πήρε τηλέφωνο τον Φωκά Ευαγγελινό που έχει αναλάβει μεγάλο μέρος της ελληνικής αποστολής στη φετινή Eurovision. «Του είπα "είναι πάρα πολύ καλό, του είπα δώστου"». Στη συνέχεια, πρόσθεσε:«Παιδιά, πώς να σας το πω; Έχω ένα πρόβλημα ασθένειας και περιμένω κάτι, με πείραξε αυτό και μέσα στα νεύρα μου ήρθα και είπα αυτό. Θα σου πω τι φταίει, εγώ πετάω του κόσμου τις βλακείες, πάμε παρακάτω» είπε η Εύη Δρούτσα και ανέφερε ότι δεν θα κινηθεί νομικά.