Το βίντεο της Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας- Πρωταγωνιστούν Καρέζη, Βουγιουκλάκη και Λάσκαρη μεταξύ άλλων


 «Κάθε γυναίκα και μια ιστορία- Κάθε ρόλος, κάθε σκέψη και μια πινελιά στον καμβά της ζωής τους-Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!»


Λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, η Φίνος Φιλμ δημοσίευσε ένα τιμητικό βίντεο με μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες γυναίκες που πέρασαν από το ελληνικό σινεμά.

Το πρωί της 8ης Μαρτίου, η εταιρεία παραγωγής ανάρτησε στο Instagram το αφιερωματικό της βίντεο με σκηνές που πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, η Μάρθα Καραγιάννη, η Τζένη Καρέζη, η Αλίκη Βουγιουκάκη και η Ζωή Λάσκαρη.

«Κάθε γυναίκα και μια ιστορία. Κάθε ρόλος, κάθε σκέψη και μια πινελιά στον καμβά της ζωής τους. Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!» γράφει η λεζάντα.

Το βίντεο περιλαμβάνει σκηνές από τις ταινίες: «Η Γυναίκα μου Τρελλάθηκε», «Ένα Κορίτσι για Δύο», «Δάκρυα για την Ηλέκτρα», «Εγωισμός», «Παράνομοι Πόθοι», «Το Κλωτσοσκούφι», «Μανταλένα», «Λόλα», «Λατέρνα, Φτώχεια και Γαρύφαλλο», «Εκείνες που δεν Πρέπει να Αγαπούν», «Ο Θάνατος θα Ξανάρθει», «Η Κυρά μας η Μαμμή», «Μια Ζωή την Έχουμε», «Στεφανία», «Η Ωραία των Αθηνών», «Η Χαρτοπαίχτρα» και «Ο Ψεύτης».