Αναστασία: «Ο πνευματικός μου με βοηθά πολύ...»«Οι κρίσεις πανικού είναι το τίμημα της επιτυχίας...»


Η Αναστασία μίλησε για τις επιπτώσεις της απότομης δημοσιότητας που είχε και κυρίως τις κρίσεις πανικού, που καλείται να αντιμετωπίσει.

Η νεαρή τραγουδίστρια έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Hello και σχετικά με αυτό, είπε: «Προφανώς και οι κρίσεις πανικού είναι το τίμημα της επιτυχίας λόγω της ψυχολογικής πίεσης και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Προσωπικά στάθηκα τυχερή και άργησα να τη βιώσω. Είναι κάτι που το λέω συνεχώς, ελπίζω στο τέλος να μου βγει σε καλό».

Στην πορεία, η Αναστασία επισήμανε ότι «όλα είναι στο παιχνίδι» και πως η ίδια θέλει να βλέπει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

«Η επιτυχία γενικότερα κάτι σου δίνει και κάτι σου παίρνει. Θα ήμουν αχάριστη όμως αν είχα κάποιο παράπονο για όσα μου έχουν συμβεί μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Χωρίς δυσκολίες δεν έρχονται τα καλά. Αν δεν σκάψεις, δεν θα βρεις χρυσό. Όλα είναι στο παιχνίδι. Κανενός η ζωή δεν είναι τέλεια. Έχω καθημερινά σκαμπανεβάσματα και αυτό είναι αποδεκτό. Σημασία έχει να μην τα αφήνεις να σε ρίχνουν και να κοιτάς την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Αν κάποιος ζει την τέλεια ζωή, παρακαλώ πολύ να μου πει τον τρόπο» δήλωσε.

Τέλος, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη βοήθεια που δέχεται από τον πνευματικό της.

«Ο πνευματικός μου με βοηθά πολύ αλλά και οι δικοί μου άνθρωποι. Όπως είπα και παραπάνω, είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και λατρεύω να δίνω αλλά και να παίρνω αγάπη σε υπερβολικό βαθμό» είπε η Αναστασία.