«Έθαψε» την Eurovision ο Γιώργος Θεοφάνους:«Είναι μια σαχλαμάρα, κιτς και υπερβολής»


Με ένα βίντεο στο TikTok, ο Γιώργος Θεοφάνους εξήγησε τους λόγους που δεν σκοπεύει να παρακολουθήσει απόψε τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.


Ο γνωστός συνθέτης, δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό, εξηγώντας πως δεν νιώθει καμία αγωνία ή ανυπομονησία για το γεγονός που θα λάβει χώρα στο Μάλμε της Σουηδίας απόψε.

Τονίζοντας ότι ο μουσικός διαγωνισμός έχει αλλάξει αρκετά από το παρελθόν, δήλωσε ότι δεν αισθάνεται πλέον τη σύνδεση που είχε με αυτόν. Παρόλα αυτά, έστειλε τις θερμότερες ευχές του στην ελληνική και κυπριακή συμμετοχή.

Τα όσα ανέφερε:


Αρχικά, λέει στο βίντεο: «Εγώ σήμερα δεν θα τη δω τη Eurovision, όχι από αντίδραση, αλλά γιατί αυτή η Eurovision δεν έχει καμία σχέση με αυτή που γνώρισα, εγώ τουλάχιστον. Τώρα είναι μια παρέλαση σαχλαμάρας, κιτς, υπερβολής, κατάργησης οτιδήποτε όμορφου έχουμε στο μυαλό μας σαν άνθρωποι, σαν σεβασμό, σαν αγάπη για το τραγούδι».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Θεοφάνους πρόσθεσε: «Εννοείται ότι εύχομαι τα καλύτερα και για την Ελλάδα μας και για την Κύπρο μας. Δεν θα τη δω, γιατί θα είμαι στην πλατεία της Παιανίας γιορτάζοντας τον Άγιο Αθανάσιο και τον προστάτη της περιοχής μαζί με την Πίτσα Παπαδοπούλου και την υπόλοιπη ομάδα μου».