Ε, αυτό το παιδί! Ατρόμητο παντού! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε μπότοξ στα γεννητικά του όργανα ...


Εσείς ξέρετε τι είναι το Scrotox ή είστε τίποτα οπισθοδρομικοί; 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου. 

Κάθε του κίνηση εντός και εκτός γηπέδου απασχολεί Τύπο και ιστοσελίδες, με πολλά δημοσιεύματα να αφορούν τόσο την προσωπική του ζωή, όσο και το πώς διατηρείται σε φόρμα.

Τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αφορούν μια αισθητική επέμβαση την οποία φέρεται να έκανε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα La Razón, ο ποδοσφαιριστής έχει υποβληθεί σε νέα θεραπεία, η οποία σχετίζεται με τα γεννητικά του όργανα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε μπότοξ στα γεννητικά του όργανα, προκειμένου να “βελτιώσει” την εικόνα τους.

Ο Δρ Esteban Sarmentero μίλησε στο Radio MARCA εξηγώντας τι ακριβώς είναι αυτή η θεραπεία.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ενέσεις μπότοξ πιθανώς για δύο λόγους: για να εξομαλυνθεί και να αποτραπεί η συστολή του όσχεου έτσι ώστε οι όρχεις να φαίνεται ότι έχουν περισσότερο όγκο», δήλωσε.

Ο ειδικός επιβεβαίωσε ότι ο παίκτης έκανε τη θεραπεία, ξεκαθαρίζοντας ότι ήταν μόνο «μερικές μικρές ενέσεις» και δεν πρόκειται για επέμβαση.

Ο Δρ Sarmentero απάντησε στις ερωτήσεις του παρουσιαστή David Sanchez , δηλώνοντας ότι αυτές οι ενέσεις «δεν βλάπτουν».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Esteban Sarmentero, τα αποτελέσματα αυτής της μορφής ρετούς με βάση το μπότοξ διαρκούν μόνο περίπου έξι μήνες.