Άντζελα Δημητρίου: Βρίσκεται στην Ιερουσαλήμ και πόζαρε πάνω σε μία καμήλα


Στο Ισραήλ βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Άντζελα Δημητρίου, η οποία δεν παρέλειψε να κάνει τη βόλτα της πάνω σε μία καμήλα.


Η τραγουδίστρια μετά την επίσκεψή της στη Νεκρά Θάλασσα, στην οποία έκανε αργιλοθεραπεία, συνέχισε το ταξίδι της στην Ιερουσαλήμ και δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες από την παρουσία της στον τόπο.


Ποζάροντας πάνω στην καμήλα, η Άντζελα Δημητρίου μοιράστηκε την εμπειρία της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Στη ζωή σου θα συναντήσεις πολλές οάσεις για να “ξεδιψάσεις”!!! Πολλά φιλιά από το μέρος που ξεκινούν τα "αληθινά" θαύματα του κόσμου».

Δείτε τη δημοσίευση


Η αργιλοθεραπεία με φόντο τη Νεκρά Θάλασσα

Η Άντζελα Δημητρίου έκανε αργιλοθεραπεία, όπως γνωστοποίησε η ίδια με μία φωτογραφία, που ανέβασε στο Instagram, μέσω story, πριν από λίγες ημέρες. Σε αυτή την εικόνα, η ίδια εμφανίστηκε φορώντας το μπικίνι της, να έχει απλώσει σε όλο της το σώμα άργιλο και να ποζάρει στον φακό.

Δείτε τη φωτογραφία


Σε προηγούμενες αναρτήσεις που έκανε νωρίτερα μέσα στη μέρα, ανάρτησε μερικές στιγμές από την πισίνα ενός ξενοδοχείου και σε ένα από τα stories της έγραψε «Χαλάρωση 100%».

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από τα Instagram stories της