Βίκυ Καγιά: «Δεν ήθελα να κάνω παιδιά»Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό OK! και μίλησε τόσο για την επαγγελματική, όσο και για την προσωπική της ζωή. 


Το μοντέλο και παρουσιάστρια αναφέρθηκε συγκεκριμένα στη σχέση της με τον Ηλία Κρασσά, στην οικογένειά της, στο GNTM, αλλά και στο unfollow που της έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή στο Instagram.

Όσον αφορά στην οικογένειά της και στα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, το μοντέλο ανέφερε: «Όχι, δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Μπορεί να το έλεγα καμιά φορά, αλλά μέσα μου ήξερα ότι η αλήθεια ήταν άλλη. Δεν ήμουν έτοιμη, δεν ήμουν ήρεμη, δεν ήμουν εκεί που ήθελα να είμαι. Με τον Ηλία έγιναν όλα πολύ γρήγορα γιατί ήμασταν ίδιοι. Από μικροί χτίζαμε μόνοι μας, μετά τα κάστρα γκρεμίζονταν, τα ξαναχτίζαμε, φροντίζαμε όλους γύρω μας. Δεν το βάλαμε ποτέ κάτω».


Μιλώντας για τη σχέση που έχει με τον σύζυγό της και στο πώς έχει διαμορφωθεί ο δεσμός τους, μετά τον γάμο: «Στην αρχή με φρόντιζε εκείνος, μετά εγώ, γενικά αυτό πάει και έρχεται. Δεν κρατάμε λογαριασμό. Σε αυτή τη φάση νομίζω επανέρχομαι, παίρνω τη ρεβάνς. Αυτό είναι το ωραίο με τη σχέση μας. Δεν υπάρχουν τριαντάφυλλα και κόκκινα χαλιά, έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας, είμαι δυο άνθρωποι που δουλεύουμε πολύ, χωρίς όμως ανταγωνισμό αλλά με σεβασμό. Και αγάπη. Για αυτό πάντα βρίσκουμε την άκρη».


Κάνοντας λόγο για τη Σοφία Χατζηπαντελή και τον ρόλο που είχε το μοντέλο στο GNTM, κατά τη διάρκεια των οντισιόν: «Τα πήγε πάρα πολύ καλά. Επέμεινα πολύ για τη Σοφία. Εγώ έδωσα μάχη για να έρθει. Της είχα κάνει πριν από έναν χρόνο μια συνέντευξη στο πλαίσιο του Marie Claire Power Trip, που ήταν αφιερωμένο στο diversity. Εκεί της είπα ότι θα ήταν πολύ καλή στην τηλεόραση. Από τότε κρατήσαμε επαφή, την ξανασυνάντησα στο Λονδίνο και το Παρίσι και έτσι πήρα την booker της, ήρθε για δοκιμαστικό και την πήραν. Το κανάλι αποφάσισε να είναι μόνο στις οντισιόν και να επιστρέψει ξανά προς το τέλος».

Τέλος, η Βίκυ Καγιά σχολίασε το πολυσυζητημένο unfollow, που της έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή στο Instagram, μετά το τελευταίο γύρισμα: «Πρέπει να ρωτήσεις την ίδια. Εγώ την ακολουθώ ακόμη στο Instagram. Δεν έγινε κάτι δηλαδή μεταξύ σας; Απολύτως τίποτα, μαζί ήμασταν στη Ρώμη πριν από έναν μήνα».