Νίκος Κουρκούλης για Κέλλυ Κελεκίδου: «Κάθε βράδυ της λέω ”σ’ αγαπώ πολύ” και ας κοιμάται»


Ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε για τα «κλειστά μικρόφωνα και φώτα», την πίστη στον Θεό και το «σ’ αγαπώ» κάθε βράδυ στην Κέλλυ Κελεκίδου.


Ο γνωστός τραγουδιστής αρχικά σχολίασε τις «τρικλοποδιές» που αντιμετώπισε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του.

«Έζησα το μεγαλείο και την ασυδοσία στη μετάβαση των δεκαετιών ‘80-’90. Είναι αλήθεια τα όσα ακούγονται για «κλειστά μικρόφωνα. Σε φτάνουν στο σημείο να λες ”είναι αυτοί συνεργάτες ή δεν θέλουν να ξαναρθώ στη δουλειά”. Υπάρχουν όχι μόνο ”κλειστά μικρόφωνα” αλλά και ”κλειστά φώτα’’. Η άλλη να βγαίνει με ρούχο που δεν την κολακεύει και να της λένε ”είσαι φοβερή”. Όλο αυτό με τα ”κλειστά μικρόφωνα” και τα ”κλειστά φώτα” φτάνει στα όρια του ”βιασμού”».

Θυμάται ο Νίκος Κουρκούλης: «Τότε την εποχή της επιτυχίας ”Παίζεις με τη φλόγα” στη πρεμιέρα όπου κάηκα, κανονικά. Είχα πάθει έγκαυμα 3ου βαθμού».

Για τον ρόλο που έχει παίξει η πίστη στον Θεό στην ζωή του σημείωσε: «Η πίστη μου παίζει μεγάλο ρόλο. Κρίμα σε αυτόν που δεν πιστεύει στον δικό του το Θεό. Πιστεύω ακόμα στον Άγιο Βασίλη. Με ρωτάνε τα παιδιά μου ”πώς πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη; δεν υπάρχει” και τους απαντώ αυτός που δεν πιστεύει, δεν θα τον δει ποτέ».

Και παραδέχθηκε: «Η πίστη μου με κράτησε 100% στο θέμα υγείας που αντιμετώπισα. Το καινούργιο μου τραγούδι λέγεται ”Αλλάξανε όλα”. Το ”Θέλω να σε ξαναδώ” είχε προταθεί σε μένα το απέρριψα και το τραγούδησε ο φίλος μου, Πάνος Κιάμος».

Αναφορικά με την Κέλλυ Κελεκίδου, την σύζυγό του, είπε ο Νίκος Κουρκούλης: «Η γυναίκα μου με βοηθάει και το εκτιμώ. Παρόλο το λίγο χρόνο που έχει. Το γυναικάκι μου, μου μαγείρεψε γεμιστά. Το χαίρομαι, είναι ωραίο αυτό. Κάθε βραδύ τη φιλάω στο μέτωπο και της λέω ”σ’ αγαπώ πολύ” και ας κοιμάται».